Enciclicele lui Ioan Paul al II-lea si Benedict al XVI-lea sunt disponibile pe smartphone

enciclicele papale pe smartphoneEnciclicele lui Ioan Paul al II-lea si ale Papei Benedict al XVI-lea, si indemnurile apostolice ale actualului Papa sunt de acum disponibile in format digital-book. Disponibile incepand cu luna mai, acestea pot fi descarcate de la magazinul online Apple, si, de asemenea, din librarii, ca ePagine sau Virgin Media, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Spre deosebire de versiunile electronice deja disponibile pe site-ul papal al Vaticanului, acest format este special conceput pentru a fi accesat de pe telefoanele mobile, laptop-uri si alte cititoare electronice.


Sumarul interactiv si functia de cautare facliliteaza citirea si studiul acestor texte. Materialele pot fi usor adnotate si subliniate de catre utilizatori.

"Ne dorim ca oamenii care vor sa aiba mereu aceste texte la dispozitia lor, sa le vada chiar si atunci cand nu sunt conectati la Internet", a declarat Julien Gracia, manager al produsului Digital Editions Fleurus-Mame.

Enciclicele si indemnuri apostolice sunt vandute la un pret de 3.49 €. O compilatie a celor 14 enciclice ale Papei polonez este de asemenea disponibila, la un pret de 14.99 €.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.