Realitatea Tv relateaza cazul unui bebelus decedat la scurt timp dupa botez. Medicii nu au confirmat vreo legatura cu scufundarea din timpul Sfintei Taine

Realitatea TV a informat in urma cu cateva ore despre cazul unui copil in varsta de sase saptamani, din localitatea sibiana Hasag, care a decedat la scurt timp dupa ce a fost botezat.

"Parintii sustin ca pruncul ar fi intrat in stop cardio-respirator dupa ce a fost scos din cristelnita" – informeaza postul TV amintit, fara insa ca medicii sa fi confirmat vreo legatura cu scufundarea din timpul botezului.


Rudele micutului marturisesc cum bebelusul ajunsese la spital in stare grava, intubat deja de serviciul de ambulanta.

"Sugarul a ajuns la spital in stop cardio-respirator, deja intubat de catre servicul de ambulanta", a explicat purtatorul de cuvant al Spitalul de Pediatrie Sibiu, Maria Novac, citat de Realitatea TV.

Parintele care a oficiat slujba Tainei Botezului marturiseste ca nu avea cum sa greseasca in desfasurarea ritualului amintit, iar familia nu a depus vreo plangere impotriva acestuia.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.