Potrivit primelor rezultate partiale oferite de Biroul Electoral Central la ora 08:00, Traian Basescu a obtinut 50,43% si Mircea Geoana 49,57%

Traian Basescu: "Un fleac: i-am ciuruit!"

Potrivit primelor rezultate partiale oferite de Biroul Electoral Central la ora 08:00, Traian Basescu a obtinut 50,43% si Mircea Geoana 49,57%.

Biroul Electoral Central a centralizat rezultatele din 95,4% din sectiile de votare.


Rezultatele finale sunt asteptate de toata lumea cu sufletul la gura, pentru ca ambii candidati au declarat aseara ca… au castigat! Trei dintre cele patru exit-polluri l-au dat drept invingator pe Mircea Geoana, e drept, la o diferenta foarte mica de Traian Basescu.

Conform rezultatelor finale ale sondajului INSOMAR, candidatul PSD a obtinut 51,2%, iar Traian Basescu are 48,8%.

CCSB anunta ca Mircea Geoana a obtinut in sondaje 51,2 %, in timp ce Traian Basescu 48,8 %, iar rezultatele CURS il arata pe Mircea Geoana cu 50,8 % si pe Traian Basescu cu 49,2 %.

Potrivit CSOP insa, rezultatele finale ale sondajelor efectuate la iesirea de la urne, la ora 21.00, releva ca Traian Basescu a fost preferat de 50,4 % dintre alegatori, in timp ce Mircea Geoana de numai 49,6%.

SURSA: UNIMEDIA

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.