Un Arhiepiscop rus readuce in discutie problema codului vestimentar si a… piercing-urilor din buric

moda noua piercing Un Arhiepiscop rus readuce in discutie problema normelor etice si a… piercing-urilor din buric

Lacasuri Ortodoxe: din Stavropol
Arhiepiscopul Feofan de Stavropol si Vladikavkaz a sustinut ideea Pr. Vsevolod Chaplin, de a introduce un cod vestimentar in Rusia, predicand impotriva elevelor care au piercing-uri in buric.


moda noua piercing "Sunt socat sa vad o fata pe jumatate goala, tanara, cu o serie de tatuaje ciudate, intr-o cladire guvernamentala publica sau in unele birouri. Ma opun cu vehementa atunci cand fetele poarta inele in buric, sau cand isi arata buricul gol la colegiu sau la scoala", le-a spus Arhiepiscopul Feofan jurnalistilor.

El a mai mentionat, de asemenea, ca Biserica nu a "inrobit pe nimeni", ci a incurajat doar anumite reguli de comportament legate de societate, in general.

"Exista unele norme etice, ele sunt aplicate peste tot in intreaga lume, sa zicem, de jurnalisti sau de catre avocati, dar nu exista astfel de norme aplicate si de societate in general. De ce sa nu avem astfel de norme? De ce nu se introduc astfel de norme?" – se mai intreaba Arhiepiscopul.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.