Concert Madonna…

Lacasuri Ortodoxe:

Madonna supara lumea crestina

Concertul pe care Madonna il va sustine in data de 15 august in Polonia este pus in pericol, dupa ce catolicii au anuntat ca vor protesta impotriva evenimentului. Acestia spera sa o tina pe diva departe de scena, deoarece data spectacolului coincide cu ziua in care crestinii sarbatoresc Adormirea Maicii Domnului.


Un reprezentant al catolicilor a declarat ca turneul Sticky & Sweet este un act anti-crestinesc ce va intra in conflict cu marea sarbatoare. in incercarea de a anula show-ul, protestatarii au facut apel la oficialitatile guvernamentale si la organizatorii concertului.

Daca aceasta actiune nu le va reusi, acestia ameninta ca vor sabota gig-ul Madonnei. Polonezii nu sunt singurii care au o problema cu turneul dat. Autoritatile din Rusia au determinat-o pe artista sa promita ca nu va comite nici o blasfemie in timpul spectacolului ce va avea loc in luna august, in fata celui mai vechi muzeu al tarii.

Aceasta a mai declarat ca: „vrea sa fie adorata ca un lider spiritual, informeaza people."

Madonna a afirmat: „Vreau sa fiu ca Martin Luther King sau Gandhi. Dupa parerea mea, toti trebuie sa fim niste Iisus ai timpurilor prezente."

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.