Politiei i se pareau ca se bat cap in cap… “credincioasei”, nu

Brigada de politie anti-drog din Samara a retinut o femeie care facea trafic cu droguri, careia i-a confiscat peste 100 de grame de heroina.

Ea a mai fost cercetata deja de alte patru ori pentru ca se ocupa cu droguri si jafuri, dupa cum a raportat Biroul de presa al Serviciului Federal de Control din Regiunea Samara.


Recent, femeia a devenit foarte credincioasa si canta in corul unei biserici din Togliatti. Cu toate acestea, nu si-a schimbat stilul de viata.

Sub influenta morfinei, a fost retinuta cand parasea locuinta. Politia a surprins-o cu droguri in buzunar.

"Doua cantitati de heroina au fost gasite in apartamentul ei si confiscate. Ce este curios, e ca femeia a ascuns drogurile in spatele unei icoane din biblioteca, iar in timpul perchezitiei, a spus politistilor sa nu atinga cumva icoana, fiindca ar fi blasfemie", se spune in raport.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.