Asociatia “Marturisire Ortodoxa” – Italia, ureaza membrilor Lacasuri Ortodoxe un Craciun fericit si un an nou binecuvantat de Dumnezeu!

Asociatia "Marturisire Ortodoxa" – Italia, ureaza membrilor Lacasuri Ortodoxe un Craciun fericit si un an nou binecuvantat de Dumnezeu!

Va dorim tuturor ca Domnul si Mantuitorul nostru, care s-a intrupat pentru ca noi, oamenii, sa ne intoarcem catre Dumnezeu, Tatal nostru, sa va apere si sa va daruiasca tot binele duhovnicesc.


Asociatia "Marturisire Ortodoxa" – Italia, ureaza membrilor Lacasuri Ortodoxe un Craciun fericit si un an nou binecuvantat de Dumnezeu!

Va multumim tuturor pentru sustinerea, sprijinul si asistenta pe care ni le-ati demonstrat, ca parteneri interesati de noi si de publicatiile noastre.

Speram ca si in anul 2010 sa ne onorati cu interesul si increderea dumneavoastra, iar noi ne angajam sa fim vrednici de aceasta. Pentru anul care se apropie, Asociatia pregateste deja o interesanta lucrare editoriala.

Sincere multumiri.

CRACIUN FERICIT ?I UN AN NOU CU PACE!
BUON NATALE
E SERENO ANNO NUOVO

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.