(VIDEO) Preotii Trupelor Aeropurtate din Rusia slujesc si efectueaza salturi cu parasuta, alaturi de “bibani”

trupele aeropurtate ruse Preotii Trupelor Aeropurtate din Rusia slujesc si efectueaza salturi cu parasuta, alaturi de trupele tinere.

Acestia, nu oficiaza doar slujbe religioase, ci ii incurajeaza, de asemenea, pe membrii serviciului aflat la bordul aeronavei in timpul primelor salturi cu parasuta, afirma un reprezentant oficial al fortelor aeriene, maiorul Evghenii Meskov, pentru Interfax – informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

"Membrii acestor servicii, care fac primul lor salt cu parasuta, au nevoie de sprijin moral la bordul aeronavei, atunci cand experimenteaza stresul ultimelor minute, in asteptarea saltului", a spus Meskov.

Potrivit acestuia, seful Preotilor Trupelor Aeropurtate, parintele Mihail Vasiliev, protopopul Sava Scerbina si parintele Serghei Arhipov sunt cei mai buni, facand fata cel mai bine acestei provocari, dintre cei 9 preoti rusi ortodocsi din aceasta sectiune a armatei.

Parintele Sava si-a castigat chiar un mare respect in fata tuturor celorlalti membrii ai serviciului, in urma celor 550 de salturi, pe care el le-a facut din avioane de transport militar, a mai spus Meskov.
Parintele Sava efectueaza salturi mai ales cu membrii cei mai experimentati, din serviciile de top, si continua sa incurajeaza trupele tinere in realizarea primelor lor salturi, informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.