Sanctitatea Sa Bartolomeu si-a afirmat increderea in poporul elen

Sanctitatea Sa Bartolomeu si-a afirmat increderea in poporul elen

in continuarea vizitei irenice a Sanctitatii Sale Bartolomeu, Patriarhul Ecumenic, in Grecia, in cursul zilei de joi, 4 februarie 2010, acesta a participat la o intalnire cu intaistatatorul Bisericii Greciei, Preafericitul Parinte Arhiepiscop Ieronim.

Patriarhul Ecumenic, insotit de Mitropolitul Ioan al Pergamului si de Mitropolitul Genadios al Italiei, a fost primit de catre Arhiepiscopul Ieronim, impreuna cu alti ierarhi, membri ai Sfantului Sinod, la sediul Arhiepiscopiei din Atena.


Sanctitatea Sa Bartolomeu si-a afirmat increderea in poporul elen

A urmat un scurt discurs al Arhiepiscopului Atenei, care a subliniat semnificatia Patriarhiei Ecumenice pentru Grecia si faptul ca Sanctitatea Sa se poate baza intotdeauna pe poporul elen, considerand Grecia ca pe a doua casa.

A fost vizitata apoi Fundatia „Solidaritatea”, a Arhiepiscopiei, destinata ajutorarii copiilor si nevoiasilor, informeaza romfea.gr, citat de Centrul de Presa al Patriarhiei Romane, pe site-ul propriu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.