Tuesday 31 may 2011

Pelerinaj cu moastele Sfintei Anastasia (eliberatoarea de datorii) in Ucraina

pelerinaj cu moastele Sfintei Anastasia in Ucraina 201127 mai 2011 a fost ultima zi in care credinciosii s-au mai putut inchina la racla cu moastele (capul) Sfintei Mari Mucenite Anastasia, in Mikolaiev, Ucraina.

in data de 26 mai, racla cu moastele a ajuns aici, in urma unei procesiuni organizate in cinstea Sfintei Anastasia (eliberatoarea de datorii) – informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Mitropolitul Pitirim de Micolaiev si Voznesensk, clericii eparhiali si locuitorii orasului s-au intalnit la Altarul Bisericii Sf. Nicolae.

Ierarhul Patriarhiei de la Constantinopol, Mitropolitul Apostolos care a condus delegatia, a oferit spre inchinare racla cu capul Sfintei Anastasia (eliberatoarea de datorii) Mitropolitului Pitirim, care, la randul sau, a cantat troparul acestei sfinte.

Ulterior, procesiunea a continuat de-a lungul strazii centrale din Micolaiev, spre Catedrala Nasterii Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, unde s-a rostit o rugaciune de multumire, moastele fiind asezate spre inchinare.

Conform unor informatii primite de la corespondenti in zona, In data de 28 – 29 mai 2011, racla cu moastele Sfintei Mari Mucenite Anastasia au vizitat Odesa, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.