Primul bal pascal

Primul bal pascal „Ruskii Stili" a avut loc in seara zilei de sambata, 10 aprilie 2010, in incinta Palatului Ecaterinei I, unde se afla si Centrul Cultural al Fortelor Armate ale Federatiei Ruse.

Conform Interfax, citat de Mitropolia Republicii Moldova, programul a inclus dansuri istorice de salon din secolele XVIII si XIX. Seara a fost una plina de surprize.


La eveniment au participat peste 300 de tineri, in special reprezentati ai organizatiilor obstesti ortodoxe din diferite regiuni ale Rusiei si elevi ai scolilor militare din Moscova.

La bal au fost invitati si reprezentati ai Patriarhiei Moscovei, administratiei prezidentiale, Ministerului Apararii, sportivi si oameni de cultura.

… puteti citi in acest moment, doar pe: Lacasuri Ortodoxe.

©redactare KSLCatalin publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 13/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.