4 august: Moastele Sfintei Maria Magdalena, Sf. Emilian de Durostorum si Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din Kiev, la Biserica Schimbarea la Fata – Codlea

Cu ocazia hramului bisericii "Schimbarea la Fata" din localitatea Codlea, incepand cu 4 august 2010 va avea loc, la aceasta biserica, un pelerinaj cu Moastele Sfintei Maria Magdalena, conform unui corespondent Lacasuri Ortodoxe in zona.

Alaturi de Moastele Sfintei Maria Magdalena, credinciosii se vor mai putea inchina si la Moastele Sfantului Emilian din Durostorum.

©Un articol de TEO-CHristian pentru Lacasuri Ortodoxe®


In aceeasi Biserica, cunoscuta pentru lucrarile deosebite si manifestarile de amploare, din fiecare an, se va afla cu ocazia hramului 2010, in cadrul aceluiasi pelerinaj si o Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din Kiev (Ucraina).

Sfintele Moaste vor fi aduse la Codlea, localitate aflata langa orasul Brasov, de o delegatie din Bulgaria, condusa de IPS Ambrozie, Mitropolitul Silistrei.

Parintele paroh al acestei biserici este preotul Adrian Munteanu.

Informatia poate fi citita in prezent doar pe Lacasuri Ortodoxe!

Fiindca vizitatorii nostri merita sa fie cei dintai… informati!

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 28/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.