Activitati scolare si sociale in Arhiepiscopia Tomisului

Astazi, 1 martie, ora 11.30, la Cantina „Sfantul Apostol Andrei” (In curtea ?colii generale nr. 11 din Constanta) are loc o activitate sociala organizata de Gradinita nr. 10 din Constanta si Protoieria I Constanta.
Copiii Gradinitei nr. 10 au facut martisoare pe care, ulterior le-au vandut, iar din banii obtinuti au cumparat alimente, pe care le vor darui Cantinei sociale.


Este un bun prilej de socializare Intre parinti, copiii de gradinita si elevii asistati la Cantina „Sfantul Apostol Andrei”. Beneficiarii cantinei sunt aproximativ 50 de elevi de la ?coala generala nr. 11 si din zona.

Tot in Arhiepiscopia Tomisului, in data de 26 februarie 2011, s-a desfasurat si faza locala a Olimpiadei de Religie la nivel gimnazial (clasele V-VIII) si liceal (clasele IX-XII).
Olimpiada a fost organizata de Inspectoratul ?colar Judetean Constanta sub Indrumarea Arhiepiscopiei Tomisului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.