Comisia Electorala Centrala a Republicii Moldova are termen 15 zile, sa ia in serios referendumul pentru predarea religiei in scoli

Comisia Electorala Centrala a Republicii Moldova are termen 15 zile, sa ia in serios referendumul pentru predarea religiei in scoli

Comisia Electorala Centrala a Republicii Moldova a primit actele grupului de initiativa care vrea sa colecteze semnaturi pentru organizarea referendumului consultativ privind predarea religiei In scoli. Comisia urmeaza sa decida In termen de 15 zile daca va Inregistra sau nu acest grup de initiativa.


In cazul In care Comisia Electorala va da un raspuns afirmativ, membrii grupului vor putea sa colecteze semnaturi In termen de pana la trei luni.

Pentru organizarea unui referendum sunt necesare cel putin 200.ooo mii semnaturi din toate raioanele Moldovei. Pentru a fi declarat valabil, la referendum trebuie sa participe cel putin 50% din numarul cetatenilor inclusi In listele de vot.

MITROPOLIA REPUBLICII MOLDOVA

In acest moment, informatia poate fi citita doar pe Lacasuri Ortodoxe!

©redactare: KSLCatalin

publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 19/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.