RADIO DOBROGEA este primul radio religios din Romania care obtine Certificatul Sistemului de Management al Calitatii – ISO 9001: 2008

Primul radio religios din Romania care obtine Certificatul Sistemului de Management al Calitatii – ISO 9001 : 2008

Radio Dobrogea, post de radio religios patronat de Arhiepiscopia Tomislui, a obtinut certificatul Sistemului de management al Calitatii pentru activitati de radiodifuziune.


Certificarea s-a facut cu binecuvantarea Inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, si atesta faptul ca postul de radio Indeplineste cerintele standardului international SR EN IO 9001: 2008.

Acest standard stabileste "cerintele pentru sistemul de management al unei organizatii care doreste sa demonstreze abilitatea de a furniza constant un produs/serviciu conform cerintelor clientilor si cerintelor legale si care vizeaza cresterea satisfactiei clientilor prin aplicarea efectiva a sistemului, inclusiv a Imbunatatirii continue a sistemului". (sursa : Organizatia Intenationala pentru Standarde).

Prin urmare, Radio Dobrogea a obtinut certificarea ca aplica un management eficient, care ofera constant publicului un servicu de radiodifuziune conform cerintelor legale din domeniu si standardelor de calitate In raport cu satisfactia audientei.

Totodata, certificarea atesta Imbunatatirea continua a calitatii managementului serviciului de radiodifuziune furnizat.
Certificarea a fost facuta prin intermediul firmei ROM CERT EURO – Organism de Certificare Sisteme de Management, din Constanta, reprezentata de Directorul General Mihael Chircor.

Director Media
Pr. Eugen Tanasescu

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.