Primul post de radio ortodox din Romania cu STREAM VIDEO LIVE – Comunicat de Presa

Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, postul de radio Dobrogea al Arhiepiscopiei Tomisului va lansa luni, 21 sept 2009, un nou serviciu de comunicare mediatica on-line, pe Internet.


Este vorba de aparitia In pagina de web a postului de radio (http://www.radiodobrogea.ro/video-live/), a unui stream video live, care are scopul de a Imbunatati modul In care Radio Dobrogea se adreseaza audientei.

Evenimentul constituie o premiera In randul posturilor de radio crestin-ortodoxe din Romania.

Pentru Inceput serviciul va fi furnizat In program de zi, urmand ca In scurt timp programul de functionare sa devina non-stop.

Totodata, acelasi stream video va fi preluat de catre Lacasuri Ortodoxe, partenerul media al Radio Dobrogea.

Director Media
Pr. Iconom Stavrofor Eugen Tanasescu


Mentionam ca pe platforma Lacasuri Ortodoxe puteti urmari acest program de Streaming la inalta fideliate video – stereo, aici: LIVE din Studiourile Radio Dobrogea.

In aceeasi pagina veti putea gasi si formularul prin care pot fi trimise intrebarile si nelamuririle dumneavoastra, pentru a primi un raspuns in direct la emisiunea forum Cuvant Dobrogean a pr. Eugen Tanasescu, din fiecare zi de vineri.

De astazi, intrarea in programul de streaming LIVE Radio Dobrogea se poate face din modulul instalat special in meniul paginii Home: www.LacasuriOrtodoxe.ro.

In prezent, echipele noastre lucreaza la realizarea si instalarea software-lui necesar pentru activarea programului de Streaming in toolbarul Lacasuri Ortodoxe, acolo unde, printr-o deschidere in fereastra de tip pop-up, speram sa puteti vizualiza acest program, la rezolutie maxima si in conditii optime de afisare (de asemenea in conditii stereo / hi-fi).

Un parteneriat media Lacasuri Ortodoxe – Radio Dobrogea… doar pentru a va fi aproape!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.