Lasati-ne Intampinarea Domnului sub “Pecetea Darului Sfantului Duh” – 222 contra 666 (si un RFID Lacasuri Ortodoxe). Bucurati-va!

Problema microcipurilor a devenit, In mod evident, un subiect pe care, daca nu-l tratezi Inseamna, nici mai mult – nici mai putin, ca nu esti ortodox. Esti numit lepadat, eretic, caldicel – Incepator In credinta, Indoielnic, servind la doi domni – , neinformat sau element pasiv al unui popor oricum adormit. Dupa unele astfel de precizari zilnice, poti ajunge la concluzia ca relatia ta cu Biserica, practic, s-a Incheiat. Au fost emisiuni televizate In care oameni ai Bisericii au sustinut ca proasta informare – In majoritate de tip laic – poate fi un pacat de moarte, un Inceput al lepadarii de credinta.


Ce Inseamna informare, este foarte usor de aflat: "Noua ordine mondiala", – autor deloc ortodox si filmul "Ingerul digital" – autor deloc ortodox, ambele In actualitate, obligatorii pentru mantuire. Acestea sunt motivele "religioase, ortodoxe" invocate In opozitia Impotriva microcipurilor privite In mod peRFID. Un nou "Cod al lui DaVinci" (primul lezand mai mult lumea catolica), la fel de profan, de aceasta data cu urmari pe otodocsi (cunoscuti mai traditionalisti).

Daca astazi aceste (cel putin) 2 lucrari ale unor noi mesia, vestitori ai unei "ordini" fara de Dumnezeu – antagonism perfect (!) – careia (banuiti?) se vor Inchina si ambitia ruseasca alaturi de multimea chinezeasca, nu sunt exploatate la maxim, precum Sfanta Scriptura, daca nu accepti continutul lor si crezi In continuare In bucuria unei Ortodoxii adusa de Hristos, te-ai lepadat.

Erezia de astazi se raporteaza la nivelul tau de Intelegere a acestor "opere". Caci, fara invocarea planurilor diabolice, ale negrului viitor prevestit de "falsii proroci" (din aceste 2 lucrari), ce ar mai Insemna oare o lupta Impotriva unui microcip pe pasaport (fiindca fara "profetiile" acestor opere, nu ne putem lega de implanturi si de semnele de pe mana sau frunte – unii ziceau ca deja sunt cele de pe poza aflata sub cuvantul CARD-DRAC – acum s-au razgandit, va fi sub pielea de pe frunte)? Ar fi o lupta cu un sistem de controlare existent si astazi (o scanare la aeroport pana la oase, la fel ca a bagajelor, exista, deci, ce vorbim noi doar de iris(?), iar amprentarea, cu putin praf rosu, putea fi facuta si de un copil mic, In urma ta, prelevand-o de pe clanta usii pe care ai intrat tot In aeroport).
Am ramane cu o singura motivatie: a unei neobrazari anticrestine (vezi aici un articol intreg) prin Insemnele apocalipticului numar 666.

Oare de ce "Indulcirea" cu Apocalipsa era oprita de marii parinti, atunci cand se vadea In interesele unor calugari?

De ce sa fie lasati In "erezia" neinteresarii si neinformarii din Cartea Sfanta, atata timp cat pana si neinformarea din cele 2 opere prezentate mai sus se cheama lepadare? Ramane ca cineva sa lamureasca aceste aspecte prin argumente la fel de laice, autodenumite Insa religioase.

Daca astfel, opunandu-te introducerii cipurilor In pasaport (fiindca restul apare doar In cele 2 opere si nu poti acuza pe cineva prin supozitiile unui autor) reusesti sa amani Apocalipsa ori sa salvezi lumea, astfel profetii de pana acum devenind mincinosi, aflam ca acelasi rezultat absurd Il putem avea si daca ne opunem auririi turlelor bisericilor din Rusia (vezi o alta prevestire). Sunt convins Insa (si acest lucru se poate chiar verifica), este mult mai grea aceasta a doua varianta, tocmai fiindca unii stiu sa aiba grija Bisericii din ziua de astazi, Intarind-o, marind-o si scotand-o de sub nepasarea comunista, la lumina. Unii lumineaza Biserica, iar altii o Intuneca. Unii auresc turlele Bisericilor, altii le fura "aura" strigand venirea Apocalipsei. Din legi nascute din demonstratii absurde, pornite de la opere deloc religioase, se pare ca doar cei din a doua categorie se mantuiesc.

Atunci, poate ca acestui diabolic 666 ar trebui (dar cine mai accepta) sa ne opunem cu 222 (2 Tesaloniceni 2.2) asa cum ne Invata chiar Sfantul Apostol Pavel:

1. In privinta venirii Domnului nostru Iisus Hristos si a adunarii noastre Impreuna cu El, va rugam, fratilor,

2. Sa nu va clintiti degraba cu mintea, nici sa va spaimantati – nici de vreun duh, nici de vreun cuvant, nici de vreo scrisoare ca pornita de la noi, cum ca ziua Domnului a si sosit.

3. Sa nu va amageasca nimeni, cu nici un chip; caci ziua Domnului nu va sosi pana ce mai Intai nu va veni lepadarea de credinta si nu se va da pe fata omul nelegiuirii, fiul pierzarii,

4. Potrivnicul, care se Inalta mai presus de tot ce se numeste Dumnezeu, sau se cinsteste cu Inchinare, asa Incat sa se aseze el In templul lui Dumnezeu, dandu-se pe sine drept dumnezeu.

5. Nu va aduceti aminte ca, pe cand eram Inca la voi, va spuneam aceste lucruri?

6. ?i acum stiti ce-l opreste, ca sa nu se arate decat la vremea lui.

7. Pentru ca taina faradelegii se si lucreaza, pana cand cel care o Impiedica acum va fi dat la o parte.

8. ?i atunci se va arata cel fara de lege, pe care Domnul Iisus Il va ucide cu suflarea gurii Sale si-l va nimici cu stralucirea venirii Sale.

9. Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, Insotita de tot felul de puteri si de semne si de minuni mincinoase,

10. ?i de amagiri nelegiuite, pentru fiii pierzarii, fiindca ei n-au primit iubirea adevarului, ca ei sa se mantuiasca.

11. ?i de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amagire, ca ei sa creada minciuni,

12. Ca sa fie osanditi toti cei ce n-au crezut adevarul, ci le-a placut nedreptatea.

13. Iar noi, fratilor, iubiti de Domnul, datori suntem totdeauna sa multumim lui Dumnezeu pentru voi, ca v-a ales Dumnezeu dintru Inceput, spre mantuire, Intru sfintirea duhului si Intru credinta adevarului,

14. La care v-a chemat prin Evanghelia noastra, spre dobandirea slavei Domnului nostru Iisus Hristos.

15. Deci, dar, fratilor, stati neclintiti si tineti predaniile pe care le-ati Invatat, fie prin cuvant, fie prin epistola noastra.

16. Insusi Domnul nostru Iisus Hristos si Dumnezeu Tatal nostru, Care ne-a iubit pe noi si ne-a dat, prin har, vesnica mangaiere si buna nadejde,

17. Sa mangaie inimile voastre si sa va Intareasca, la tot lucrul si cuvantul bun.

Bibliografie suplimentara:
– Iosif Olariu: Epistolele Sf. Apostol Pavel catre Filipeni, Coloseni, I-II Tesaloniceni. I – II Timotei, Tit, Filimon si Evrei,Caransebes, 1913,482 p.
– Haralambie Roventa Epistola IntIia catre Tesaloniceni a SfIntului Apostol Pavel. Introducere si comentar, Bucuresti, 1938, 164 p.
– The Epistles I and II Thessalonians, 1959; Dewally, Masson si Rigaux: Les Epitres aux Thessaloniciens
– sau cursul Pr Prof Dr Preda Constantin.

Asa Incat, treaba noastra poate deveni extrem de clara dar deloc simpla, mai ales ca, In prezent, nu este considerata lepadare si erezie neluarea In seama a acestor Invataturi clare, directe, stricte pe acest subiect, ale Sfantului Apostol Pavel, fiindca In prezent avem mai mult, un "Inger digital".

O opera ce reuseste sa scoata credinciosii din Biserica In strada, alimentand credinta ca pot muri "muceniceste" pentru "adevarurile si profetiile ei laice, politice", renuntand la ascultarea (mereu amintita, dar neluata In seama) fata de Invataturile sfinte, de genul celei amintite mai sus (222). Cum sa mai putem ramane doar In Biserica? Oare atat de monotona sa fie viata si de acum Incolo si atat de "simpla" mantuirea? Prin "cuvant si fapta buna", prin pocainta si Impartasire, prin ascultare? Atat de plictisitoarea Sfanta Liturghie, la nesfarsit? Atata ascultare, fara proprie initiativa "muceniceasca"? Sa ai de atat de mult timp o Apocalipsa pe care sa nu-ti fie permis sa o analizezi? Doar sa te rogi si sa auresti turle? Sa-ti permiti cu neobrazarea "necredintei" tale neparticiparea la manifestari "extrem de serioase", care prin afise personifica o vacuta (prin vorba), Ii numeste boi, pe toti purtatorii de Hristos care dezlipesc de pe stalp afisul si care te invita sa asculti de ea, depersonificandu-ne astfel total (lipsindu-ne de dreptul la comentarii, prin judecata pripita a lepadarii), chiar si cand duhovnicii ajung sa se opuna unor astfel de actiuni (vezi Inregistrarea ultimei conferinte).

Un alt tip de ascultare ateista (vezi cele doua opere demonstrative, realizate dupa modelul "Discovery spre darwinism", sau al teoriilor dezvoltate cu aceeasi logica manipulatoare, pe efecte PSI ori OZN-iste), vulgara, incriminatoare a intelectualitatii (prin care va veni sfarsitul – vezi iar ultima conferinta) si neascultatoare (fata de Sfanta Scriptura – vezi 222 etc)

De ce oare sa nu remarcam ca, de foarte mult timp, fara bani nu putem cumpara sau vinde nimic si sa nu ne speriem, renuntand la folosirea lor? De ce sa nu interpretam cum ca dobanda sau Imprumuturile la banci, fara masura (dovada a Increderii In puterile proprii, a "dreptului" sau pretentiei de a avea mai mult decat ti se permite sau decat ti se cuvine, mai mult decat muncesti) pot fi semnul sfarsitului (dupa cum se vede pe criza financiara), atata timp cat chiar si contul contabil al dobanzilor (poate nu stiati, contabilii Insa stiu) este tot 666? De ce sa nu ma gandesc (dupa teoriile la fel de "marcante") ale dl. Virgiliu ca si sub aceasta derulare a Ingerului digital, de 24 FPS se pot ascunde imagini de subfrecventa, "insesizabile", prin care sa mi se arate mesaje sataniste, atata timp cat se vede clar In ce au fost schimbati adevaratii pasnici crestini (am sute de mesaje dure venite din partea unor fosti "prieteni")? Simplu, fiindca nu ne e permisa decriptarea. Fiindca Dumnezeu nu doreste sa-L Intampinam astfel. Fiindca nu trebuie ca tocmai frica sa ne scoata din Biserica pentru militarea Impotriva unor masuri cel mult de natura politica, din care exact presa care scoate Biserica (pentru prima data!) In fata, va avea de castigat (vezi teama acesteia fata de monitorizare, cenzura, ascultarea telefoanelor – fiind aservita diverselor grupari politice).

Traim astazi deci, un praznic al Intampinarii Domnului, mult diferit de cele anterioare si poate, mult mai "profetic" decat introducerea noilor pasapoarte. Astazi l-am Intampinat pe Hristos exact asa cum se pare ca Il vom Intampina la a doua Sa venire, conform Apocalipsei si spuselor unor "decodori" ai ei, de astazi. Lepadati de Invataturile adevarate (Inchinandu-ne la lucrarile politice ale unor atei, precum "Noua ordine mondiala" sau "Ingerul digital"), deja, exact asa cum eram avertizati si nu realizam: Insemnati pe creiere cu semnul fiarei 666 si, se pare ca, Intr-adevar, nimeni nu Il mai poate sterge, Incat sa mai credem in 2…2…2.

Poate ca si noi aveam nevoie, mai mult ca oricand, de cuvintele asupra carora s-a revenit Intr-o cu totul alta ocazie decat Incrancenarea cipului, prin care se afirma ca „imaginea credinciosilor trebuie sa fie caracterizata de calm si Intelepciune, credinta interioara si bucurie"(…), ca "bucuria vesnica, nu este zambetul fals a unei hartii de 100 de dolari, ci este vesnica bucurie a Lui Dumnezeu si a pacii Lui Dumnezeu." (vezi declaratia mitropolitului Kirill la Congresul Tineretului Ortodox, care astazi aureste turlele Bisericii).

Sa nu uitam, ca daca acum Bisericile ar fi fost pline, poate ca nu ar mai fi fost nevoie de alte asemenea explicatii. Iar daca, In viitor, Biserica va fi si mai parasita, golita de tinerii care astazi ascultand mai mult muzica si fiind atentionati brusc ca Biserica este mai mult Apocalipsa, schimba repede postul, aceasta este doar vina si lucrarea noastra de acum.

P.S: Asta e… trebuia sa Incheiem Intr-un ton de "normalitate exagerata", exact asa cum ne acuza unii si, In continuare, le scriu doar acestor tineri, care tocmai prinsesera frumusetea, bucuria si normalitatea, libertatea Ortodoxiei, iar acum sunt obligati sa recunoasca o alta fata:
Am realizat pentru voi un RFID, Il vedeti mai jos, sub al carui nume In germana, daca veti trece cu mouse-ul, va aparea o banda player. Dand play, veti fi martorii a tot ceea ce contine un astfel de RFID, la adresa voastra. Iar in timp ce acesta "reda datele" cititi si anecdota de dedesubtul sau, traita astazi; merge perfect!

(nota: all about you = totul despre tine)


Fapt real:

Intampinarea Domnului, astazi 2 februarie, la Manastirea Caldarusani. Era momentul Epiclezei si, langa mine, un tip ce parea foarte rugator, Ingenunchea. Vine sotia sa:

"Vasile, haidi mai, ca pe Marcela o doare capul!"

Omul s-a Inchinat si a plecat.

Morala, sugerata tot de un tanar: Marcela, mai lasa-ne cu durerea ta de cap!

Lasati-ne doar cu Hristos In gand si cu indulcirea "Pecetii Darului Sfantului Duh" (adica miruiti la slujbele la care haideti sa participam mai multi), Impartasind credinta ca nicio alta pecete, In veci, nu poate fi mai mare ca Aceasta…

Bucurati-va si La multi ani! Astazi: Ziua Mondiala a Tineretului Ortodox.

(apropo, playerul are si replay)

un articol KSLCatalin

un alt articol lamuritor, AICI.


si o lucrare cu adevarat ortodoxa, AICI

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.