publicat în: Arhivă

O noua distributie de alimente – “Veti vedea cat este de usor. Nici noi nu am fost singuri…” (Lacasuri Ortodoxe)

O noua distributie de alimente pentru imigrantii chinezi, aflati in fata Ambasadei proprii, cu sediul pe Soseaua Nordului, Bucuresti (sector 1):

Astazi, D. Sbircea (colaborator Lacasuri Ortodoxe) a oferit alimente si apa celor ce asteapta o rezolvare a situatiei din partea autoritatilor.Astfel, impresionat de actiunea administratiei Lacasuri Ortodoxe, din seara trecuta, acesta ne-a marturisit ca a tinut cu tot dinadinsul sa dea o mana de ajutor, personal, in rezolvarea unei astfel de probleme, total nepotrivita pentru un secol al civilizatiei moderne.

Asa incat, in jurul orelor amiezii, insotit de alti doi prieteni au reusit sa distribuie rapid pachetele, fara ca cei ce le primeau sa fie nevoiti sa suporte pentru mult timp ploaia rece ce incepuse sa se inteteasca.

"Nu-mi pot exprima bucuria ca am facut acest lucru si multumirea ca am putut afla de aceasta ocazie. Sunt oameni deosebiti. S-a creat un rand linistit, imediat ce am parcat masina, si nu mi-am dorit din acel moment, decat ca toti sa poata ajunge sa se bucure de cumparaturile noastre. Dumnezeu ne-a ajutat tuturor! Impresionant… Ii sfatuiesc pe toti cei ce pot ajuta, sa stranga cativa prieteni din jur si sa poata oferi cate un pachetel atunci cand se vor duce, fiecaruia dintre cei 130 de barbati… fiindca doar barbati sunt. Veti vedea cat este de usor. Nici noi nu am fost singuri…"