PROGRAM NOU Lacasuri Ortodoxe – COLINDE: noi colinde si chiar inregistrari inedite cu Pr. Arhim. Teofil Paraian – surprize in playerul – program radio, zilnic, Lacasuri Ortodoxe

Parintele Arhimandrit Teofil Paraian, surprize inedite in playerul-program radio Lacasuri Ortodoxe

Playerul-program radio Lacasuri Ortodoxe, care poate fi folosit de utilizatori intre transmisiunile video in direct oferite de agentia noastra, si in orice pagina scrisa, cuprinzand colinde originale si deosebite fata de cele difuzate de alte programe media de astazi, din toate zonele tarii, precum si mesaje care exprima bucuria sarbatorii ce urmeaza, este acum imbogatit cu noi cantece si cu surprize inedite, oferite in exclusivitate chiar de unii dintre "prietenii" Parintelui Arhimandrit Teofil Paraian, parintele raspanditor de bucurie.
©Articol si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: Teo-CHristian


incepand de asta-seara, 22 decembrie 2010, printre colindele zilnice poti asculta cantari de Sfantul Craciun ale Parintelui Arhimandrit Teofil Paraian, povestiri inedite din copilaria parintelui si cuvinte rostite de acesta cu zeci de ani in urma, ca sa nu uitam ca "Dumnezeu ne zambeste" – cum spunea adeseori parintele, zambind la randul sau.

Sarbatori fericite!

Parte din urari si colinde sunt trimise unei doamne farmaciste, prietena cu parintele Teofil si cu parintele Serafim Popescu (duhovnicul parintelui Teofil). In unele inregistrari il veti auzi, prezent, si pe parintele Serafim Popescu.

Urmariti de acum, din meniul aflat pe partea dreapta (in cazul in care este pre-setat "Mute", va trebui sa dati Play), programul deosebit de COLINDE 2010 – Lacasuri Ortodoxe.

Lacasuri Ortodoxe aduce multumiri Dnei. Dr. Ana Crisnic pentru realizarea si colaborarea in publicarea in exclusivitate a articolelor legate de acest mare duhovnic!

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 49/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.