TRIMITE FOTOGRAFII cu splendoarea acestei perioade ACASA,  pe Lacasuri Ortodoxe

Pentru ca in acest Sfant Craciun sa ne bucuram impreuna, va invitam sa ne trimiteti fotografii din zona in care locuiti, in care sa surprindeti frumusetea acestei perioade, plina de colindatori si de… zapada si lumini.

De asemenea, asteptam fotografii cu instananee din momentele pregatirilor (framantarea si inchinarea cozonacilor, masa de Craciun, impodobirea bradului si a casei, a Bisericii … si tot ce poate tine de obisnuit , de traditii si de frumos). Nu uitati sa scrieti si text – un rand – ca prezentare a fotografiei (un tiltu, zona, nume sau alte date de prezentare).



Sa impartasim unii altora bucuria Craciunului!
Fotografiile vor fi rulate zilnic, pana la Botezul Domnului, pe pagina home Acasa pe Lacasuri Ortodoxe – acolo unde colindatorii vor vesti si ei (vestesc deja!), neincetat, Nasterea Domnului!

Trimiteti fotografiile la adresa: colinde@lacasuriortodoxe.ro


In plus, nu uitati:


E felul nostru de a va ura: Sarbatori Fericite!

un program: La Betleem in noapte

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.