(CONCURS DE COLINDE) “La Betleem in noapte” 2009: Colindul – lumina Sfantului Craciun!

Colindul – lumina Sfantului Craciun!

inregistrati-va cum puteti – audio, video si trimiteti-ne colindul dvs. in care vestiti celorlalti Nasterea Domnului. Nu uitati sa ne transmiteti, alaturi de inregistrare, si numele de participant, la adresa noastra de contact: colinde@lacasuriortodoxe.ro


Participa cu cat mai multe colinde!

Toate colindele vor fi postate pe Lacasuri Ortodoxe, apoi puteti sa le votati pe cele mai frumoase.

Primele 5 locuri vor primi cate un premiu, constand dintr-o ICOANA si o DIPLOM? DE COLIND?TOR.

in plus, in toata aceasta perioada, colindele inregistrate de Dvs vor putea fi votate in paginile special organizate de noi.

Si, o SURPRIZ?: Pe pagina HOME, va veti putea asculta colindele, cu atat mai des cu cat acestea numara mai multe voturi – intr-un program zilnic pregatit de noi.

Primii colindatori au sosit deja… Asculta-i si tu, aici !

Trebuie sa reiteram impreuna placerea si emotia Craciunului de altadata!

Clasamentul final va tine cont atat de numarul de vizualizari cat si de nota acordata de ascultatori. Vor fi premiati primii 5 colindatori, premiile I, II, III si 2 mentiuni.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.