Colindatori de la Liceul Traian Doda – Caransebes, la resedinta episcopala

in dimineata zilei de 9 decembrie2009, la resedinta episcopala din Caransebes au sosit primii colindatori din acest an. Grupul de colindatori a fost primit de catre intaistatatorul Eparhiei in "Salonul Episcopilor Caransebesului" din resedinta episcopala.


Colindatorii au venit de la Liceul "Traian Doda" din Caransebes, insotiti de doamna preoteasa profesor de religie Dorina Coste. in debutul colindului elevii liceului au prezentat un buchet de colinde chiriarhului si colaboratorilor Centrului Eparhial.

Mai apoi, o grupa de profesori ai aceluiasi liceu, au prezentat Preasfintiei Sale un emotionant moment cuprinzand colinde romanesti instrumentale, cantate intr-un mod deosebit de tinerii dascali.

in incheiere, parintele episcop le-a multumit colindatorilor si le-a oferit daruri din partea Episcopiei Caransebesului, adresand invitatia grupului de colindatori al profesorilor de a sustine un program de colinde instrumentale in cadrul spectacolului "Craciunul pentru fiecare suflet" ce se va organiza la Caransebes, in sala de festivitati a centrului Eparhial "Episcop Elie Miron Cristea", la data de 17 decembrie 2009.

EPISCOPIA CARANSEBESULUI

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.