Noul program de vizitare a Muzeului Taranului Roman (MTR)

incepand cu data de 1 martie, Muzeul National al Taranului Roman revine la programul de vara. Ne puteti vizita de marti pana duminica, intre orele 10:00 si 18:00. Luni este inchis. Acest program este valabil pentru expozitia permanenta, pentru expozitiile temporare si pentru Galeria de Arta Taraneasca.

De asemenea, nu uitati ca in ziua de 26 a fiecarei luni, intrarea este libera.


Despre Muzeul National al Taranului Roman

Muzeul National al Taranului Roman se inscrie in familia europeana a Muzeelor de Arte si Traditii Populare. Posesorul unor colectii de obiecte deosebit de bogate, adapostit intr-o cladire-monument istoric, in stil neo-romanesc, MTR practica o muzeografie cu totul aparte, care i-a prilejuit in anul 1996, onoarea atribuirii trofeului EMYA – „European Museum of the Year Award”. Incepand din septembrie 2010, MTR a semnat un parteneriat media oficial cu Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, aflat in prezent in derulare.

Contact: Muzeul National al Taranului Roman
Adresa: ?oseaua Kiseleff nr. 3, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021.317.96.61 / 021.317.96.60
Fax: 021.317.96.60
E-mail: info@muzeultaranuluiroman.ro
Website: www.muzeultaranuluiroman.ro

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.