Earth Market –  Aminteste-ti bucuria mancatului slow intr-o viata cu ritm ametitor! (13-14 noi. 2010)

Earth’s Market si Slow Food Valahia Gusturilor Bucuresti va invita la o pauza de relaxare la sfarsit de toamna!

Pe 13 si 14 noiembrie 2010, de dimineata de la ora 9:00 pana spre dupa-amiaza, Earth’s Market va asteapta cu veselie si oameni primitori la Muzeul Taranului Roman.

Lacasuri Ortodoxe® este partener media oficial al Muzeului Taranului Roman


Atmosfera va fi inveselita de producatori cu legume de sezon: cartofi, ceapa, telina, morcovi, ridichi, gogonele, dar si cu fructe precum mere, gutui, pere si multe altele.

Le stau alaturi producatori ce ne vor incanta cu lapte proaspat de capra si variatele tipuri de telemea si Maitre Nicolas, cu o branza de capra facuta dupa o reteta frantuzeasca „pour les connaisseurs”.

Se vor alatura si producatori cu mezeluri felurite precum: domnul ?vart Ovidiu din Suceava cu produse afumate si o excelenta sunca presata, doamna Oancea de la Sibiu cu pastrama din pui afumata, smantana de casa si carnatii cu busuioc, domnul Bangala cu deja renumita branza de burduf cu ardei si telemea de oaie, domnul Barza de la Sibiu cu carnatii de oaie picanti, cu apetisantele pastrame facute in bait propriu si salamul de mistret.

Ca totul sa se incheie cu veselie se adauga un pahar de tuica „doi ochi albastri” din Arges de la domnul Florescu sau un vin de casa de la domnul ?tefanescu.

Earth’s Market si Slow Food Valahia Gusturilor, organizat de Grupul de Initiativa Radu Anton Roman si partenerii sai, te asteapta sa-ti amintesti bucuria mancatului slow intr-o viata cu ritm ametitor!

Lacasuri Ortodoxe® este partener media oficial al Muzeului Taranului Roman

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 43/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.