Thursday 13 january 2011

De sarbatoarea Nasterii lui Hristos, o delegatie guvernamentala ucraineana s-a intalnit cu Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I

Delegatie ucraineana in Patriarhia ecumenica de Craciun 2010 Lacasuri Ortodoxe: din Istanbul
De sarbatoarea Nasterii lui Hristos, o delegatie guvernamentala ucraineana condusa de vice-prim-ministrul Ucrainei s-a intalnit cu Patriarhul Constantinopolului.

©Traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: Bogdan Roman


in cursul vizitei in Turcia, de sarbatoarea Nasterii lui Hristos, delegatia ucraineana guvernamentala condusa de vice-prim-ministrul Ucrainei, Victor Tihonov, a participat la slujba oficiata in Catedrala din Constantinopol, dupa care s-a deplasat la resedinta Patriarhului Ecumenic Bartolomeu.

Ucrainenii l-au salutat pe Patriarh si i-au oferit daruri de Craciun. Sanctitatea Sa a salutat cu bucurie delegatia Ucrainei, felicitand-o cu ocazia Nasterii Domnului si transmitand o felicitare in acest sens, tuturor, adresand-o Preafericitului Parinte Mitropolit Vladimir.

Alaturi de viceprim-ministru, la intalnirea cu Patriarhul Ecumenic, s-au mai aflat si consilierul primului-ministru, Mikola Petrenko, si presedintii administratiei de stat regionale Cherkassy, Serhii Tulub si Soroka Mikola.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 50/2011

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile