Dimensiunea religioasa dintre Franta si Rusia, in discutie

in data de 1 martie 2011, Episcopul Nestor de Chersonese s-a intalnit la Moscova cu ambasadorul Frantei in Rusia, John M. Gliniasty. Aceasta intalnire, prima de la numirea Episcopului Nestor in fruntea Episcopiei de Chersonese, a insemnat o ocazie de a discuta despre situatia actuala a comunitatii ortodoxe ruse in Franta si despre principalele proiecte ale Bisericii Ruse.


Episcopul Nestor a multumit Ambasadorului pentru interesul sau fata de dimensiunea religioasa in relatiile dintre Franta si Rusia. El a mai prezentat, de asemenea, viziunea sa despre viitorul diasporei Ortodoxe Ruse in aceasta tara.

Episcopul Nestor a fost insotit pe parcursul intalnirii de Ieromonahul Siniakov Alexander, rectorul Seminarului Ortodox Rus in Franta.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.