O femeie episcop (evanghelist) din Germania vine cu solutia rugaciunii alaturi de talibani, in locul bombardamentelor

Rev. Margot KesmanO femeie episcop (evanghelist) din Germania vine cu solutia rugaciunii alaturi de talibani, in schimbul bombardamentelor

Fostul lider al comunitatii protestante din Germania, Rev. Margot Kesman, spune ca ea crede ca sugerarea unei rugaciuni alaturi de talibani, la lumina lumanarilor, ar fi "o idee mult mai buna decat bombardarea rezervoarelor de apa din Kunduz" – informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe®.
Declaratia a fost facuta in cadrul unei sesiuni de studiu biblic la Kirchentag, festivalul bisericesc desfasurat in Dresda (vezi Arhiva lacasuri Ortodoxe).

"Stim ca sansele aducatoare de pace cresc lent pe calea reconcilierii, de multe ori aceasta fiind una dureroasa si riscanta, in care victimelor li se cere sa-si recunoasca vina", a spus aceasta in fata a aproximativ 5.000 de participanti la acest eveniment.

Kaessmann este prima femeie aflata vreodata la conducerea Bisericii Evanghelice din Germania, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe®.

(VIDEO) A avut loc prima Conferinta "cu adevarat" Pan-Germana Protestanta (Kirchentag)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.