Arhimandritul Bisericii Armene a Ierusalimului, amenintat cu moartea de membrii sectei Cuvantul Vietii

Arhimandritul Bisericii Armene a Ierusalimului, Pr. Gevond, amenintat de membrii sectei Cuvantul Vietii
Arhimandritul Bisericii Armene a Ierusalimului, Pr. Gevond, a fost amenintat in urma cu cateva zile, de membrii sectei Cuvantul Vietii.

Dorind sa faca publice activitatile distructive ale sectei, Pr. Ghevond a prezentat cateva materiale video dedicate acestei grupari, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Vazand acestea, nemultumiti de initiativa, reprezentantii sectei au publicat la randul lor o serie de mesaje amenintatoare, in revista proprie de prezentare, ajungand chiar la amenintarea cu moartea la adresa Arhimandritului.

”Acesta nu este insa primul caz de agresiune sectara" impotriva clerului.

Potrivit rapoartelor media, in data de 15 mai 2011, doi adepti ai sectei Martorii lui Iehova l-au atacat pe parintele Iesai Artenian si l-au batut in curtea Bisericii Sfanta Treime.

Atacul a pornit in urma unei solicitari venite din partea preotului, prin care acesta le cerea sectarilor sa nu mai predice in zona bisericii sale. Bataia a fost insotita de limbaj vulgar si de o serie de amenintari, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.