Casa Liderilor Bisericesti din China participa la un seminar de aparare a drepturilor omului

casa liderilor religiosi din chinaCasa Liderilor Bisericesti din China participa la un seminar de aparare a drepturilor omului

Casa Chineza a Liderilor Bisericesti a participat la un seminar de instruire, in perioada 14-16 iunie 2011, in Zhejiang, o provincie de pe coasta de est a Chinei, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.
Rolul seminarului a fost acela de a studia modul in care trebuie sa fie protejate drepturile legale ale acestor Biserici.

Din randul participantilor au facut parte pastori si lideri din Beijing; sase provincii, incluzand Hebei si Shangdong, Regiunea Autonoma Mongolia Interioara, potrivit unui comunicat de presa emis de China Aid, o organizatie cu sediul in Texas, care a sponsorizat seminarul.

Participantii au studiat articolul 36 din Constitutia Republicii Populare Chineze, care se refera la libertatea religiei, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.