Zvastica desenata pe peretii unei moschei

Lacasuri Ortodoxe: din Beziers – Franta
Zvastica desenata pe peretii unei moschei

Responsabilul unei moschei principale din Béziers (Hérault), Moscheea Errahma, a declarat marti, 19 ianuarie 2010, ca a depus o plangere dupa ce a descoperit o zvastica pictata pe peretele cladirii.


©Culegere de date, traducere, interpretare si adaptare text: Lacasuri Ortodoxe

"Am descoperit in dupa-amiaza de duminica, tarziu, o zvastica, si am decis sa ramana intre noi, insa ieri (luni), presedintele moscheii a hotarat ca va depunde plangere", a declarat pentru un corespondent AFP, secretarul general al asociatiei culturale a musulmanilor francezi din Beziers, Mehdi Roland.

Zvastica, pictata pe perete, masura aproximativ 2 /2 metri.

©Culegere de date, traducere, interpretare si adaptare text: Lacasuri Ortodoxe

Moscheea are in mod regulat ferestrele sparte, iar cu doi ani in urma, alte inscrisuri si zvastici au fost pictate pe perete, insotite de o inscriptie jignitoare la adresa Islamului, a declarat responsabilul. Cu toate acestea, este pentru prima data cand asociatia depune o plangere, a adaugat el.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.