IMAGINI DE EXCEPTIE: Cum se primeste o Sfanta Icoana… sau, care a fost pana la urma marea minune de la Kursk? (Dupa 90 de ani)

Dupa 90 de ani, Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului, intoarsa acasa: Kursk.

In timpul acestui pelerinaj, cei care au fost de fata (si se vede ce multime de oameni!) au raportat o minune. Multi dintre vizitatorii platformei Lacasuri Ortodoxe ne-au cerut o fotografie cat de mica, in care sa fi fost surprinsa minunea, pentru a o pastra in casele lor. Intrucat se pare ca deocamdata nimeni nu a facut publica o astfel de fotografie (care sa surprinda norul in forma Sfintei Cruci, ce i-a insotit pe pelerini o jumatate de ora), simtisem o oarecare tristete. Am realizat insa, primind aceste fotografii, ca adevarata mare minune care s-a petrecut la Kursk a fost, in aceste zile, cu totul alta. Priviti deci, cum se primeste si se cinsteste o Sfanta Icoana…

un articol KSLCatalin

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.