Primul Festival de Muzica Sacra din Ierusalim

Primul Festival de Muzica Sacra din Ierusalim Conform datelor primite de la corespondenti aflati in Ierusalim, pentru 24 de ore, muzicieni de mai multe naționalități și religii si-au afirmat tradițiile lor sfinte și s-au bucurat de noi forme de expresie, în cadrul primului Festivalul de Muzica Sacra din Ierusalim, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Creatie a trei evrei israelieni, festivalul a gazduit pana la 10.000 de oameni, in perioada 6-7 septembrie 2012, incluzand artiști din Irak, Iran, Zimbabwe, Maroc, Brazilia, Azerbaidjan și Israel.

Spectacolele s-au tinut in trei locatii, ca omagiu adus tradițiilor sacre, afirmate intr-o noua lumina, conform declaratiei directorului artistic Gil Ron Shama, mai informeaza Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.