IN MEMORIAM: Iti multumesc, Parinte Patriarh Teoctist…

« Blandul Pastor Duhovnicesc al bisericii noastre strabune..

A reprezentat pentru mine, modelul real de traire umana, al credinciosului crestin de pretutundeni…

Autor: Albu Magdalena – pentru Lacasuri Ortodoxe – 29 iulie 2010


SocialTwist Tell-a-Friend

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Parintele Patriarh Teoctist printre ingerii Luminii Sale!

Iti multumesc, Parinte Patriarh Teoctist, si pe aceasta cale a eternitatii divine, pentru ajutorul dat cu ani in urma preotului Milea. Blandetea si credinta de care ai dat dovada ca pastor al sufletului ortodox roman a reprezentat pentru mine insusi modelul real de traire umana al credinciosului crestin de pretutundeni.

Alaturi de Maica Benedicta (Zoe Dumitrescu-Busulenga) ai intruchipat intotdeauna ceea ce se poate numi cu adevarat bunatatea fiintei umane – chipul lui Dumnezeu – pe acest pamant. Dumnezeu sa va aibe sufletele amandurora in paza Lui!

VA MULTUMESC,

Autor: Albu Magdalena – pentru Lacasuri Ortodoxe – 29 iulie 2010

Tu scrii, si noi alegem si INSEMNAM CU CUVINTELE TALE FRUMOASE, O PAGINA CARE RAMANE, aici:

*Mesajele vor fi triate de administratia Lacasuri Ortodoxe, rezervand bineinteles si subintelegand drepturile de postare si publicare ulterioara.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.