Astazi, marti 16 martie 2010, a avut loc lansarea oficiala a revistei – Raze de lumina – si a primului calendar ortodox, in scriere braille

Astazi, marti 16 martie 2010, a avut loc lansarea oficiala a revistei – “Raze de lumina” – si a primului calendar ortodox, in scriere braille

Astazi, marti 16 martie 2010, a avut loc lansarea oficiala a revistei – “Raze de lumina” – si a primului calendar ortodox, in scriere braille, destinate persoanelor cu deficienta de vedere din judetul Mehedinti.


Materialele au fost realizate in cadrul proiectului: „Centrul informational pentru persoanele cu deficienta de vedere din Drobeta Turnu Severin, “Didim cel Orb”, proiect implementat de Asociatia Filantropia Severin in pateneriat cu Asociatia Nevazatorilor, Filiala Interjudeteana Dolj Mehedinti, Subfiliala Drobeta Turnu Severin ?i finantat de Ambasada Statelor Unite la Bucuresti.

Evenimentul s-a desfasurat in sala de festivitati „Mitropolit Nestor Vornicescu” a Episcopiei Severinului si Strehaiei, Str. I. Gh. Bibicescu, nr.6, Dr. Tr. Severin, Mehedin?i.

Mai multe despre acest eveniment deosebit, aici:

©Teo_CHristian publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 9/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.