PF Parinte Daniel i-a oferit domnului Vassilikos

in Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei a avut loc aseara, 27 mai 2010, un concert de muzica bizantina sustinut de marele protopsalt grec Theodoros Vassilikos in prezenta a peste noua sute de spectatori (vezi MONITOR Lacasuri Ortodoxe). Alaturi de domnia sa a concertat si grupul de psalti TRONOS al Patriarhiei Romane, condus de parintele diacon-protopsalt Mihail Buca.


La finalul concertului, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel i-a oferit domnului Vassilikos, pentru lucrarea misionara realizata prin cantarea bizantina, „Crucea Patriarhala” pentru laici, medalia „Sfintii imparati Constantin si Elena”, dar si un album referitor la actuala Catedrala Patriarhala, informeaza Centrul de Presa al patriahiei romane.


©Redactare Lacasuri Ortodoxe: Teo-CHristian

publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 19/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.