Lansarea proiectului Scoala Familiei, in Arhiepiscopia Ramnicului

Lansarea proiectului Scoala Familiei in Arhiepiscopia Ramnicului Sala „Iosif Episcopul” a Așezământului Pastoral-Cultural Sfântul Ierarh Calinic aflat în incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului a găzduit in ziua de 6 septembrie 2012, de la orele 17:00, Conferința de lansare a proiectului cu titlul „Școala Familiei”. Conferinţa a fost organizată de către Asociația Liga Femeilor Creștine Ortodoxe de pe lângă Arhiepiscopia Râmnicului în cadrul căreia se va derula acest proiect.

Pe parcursul desfăşurării şedinţei au fost prezentate proiectul „Școala Familiei” şi parteneriatele din cadrul acestuia, şi au fost oferite date referitoare la implementarea cu succes a acestui program.

La întrunire a fost prezent şi chiriarhul locului, Înaltpreasfinţitul Părinte Gherasim, care a rostit un cuvânt prin care a felicitat iniţiativa derulării acestui program şi i-a binecuvântat pe toţi cei angrenaţi în această lucrare socială, dorindu-le să aibă cu succes în finalizarea ei.

Proiectul „Școala Familiei” este premiat la concursul de idei de economie socială aplicată organizat de Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, Catalactica, filiala Teleorman, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și se înscrie pe axa prioritară 6 ”Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de intervenție 6.1 "Dezvoltarea Economiei Sociale".

pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, contributor Arhid Ioan Liviu Găman

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.