Deschiderea unui site web pentru beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea

Traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: Carmen-Ana

 Papa Ioan Paul al II lea

Lacasuri Ortodoxe: din Roma

Biserica Romano-Catolica a anuntat joi, 10 februarie 2011, deschiderea unui site dedicat, pentru a-i ajuta pe nenumaratii pelerini care intentioneaza sa viziteze Vaticanul cu ocazia beatificarii Papei Ioan Paul al II-lea, in data de 1 mai 2011, de catre Papa Benedict al XVI-lea.

Site-ul are in prezent 2 adrese: www.operaromanapellegrinaggi.org si www.jpiibeatus.org este disponibil in limbile italiana, engleza si poloneza, versiunile in spaniola si germana urmand sa apara si ele cat de curand, anunta Agentia din Roma pentru pelerinaje, o ramura a Vicariatului de Roma.

Site-ul contine informatii despre calatorie spre, si in, capitala Italiei, calendarul viitoarelor evenimente, oportunitatile legate de cazare sau chiar capacitatea de a dobandi in mod direct "Special JPII Pass".

Acest "pass" special include transportul in oras si un tur de vizitare a obiectivelor turistice, un pranz la pachet, vizita cu insotitor-ghid la diferite obiective catolice sau acorduri incheiate cu organizatiile religioase si asigurarile de sanatate.

Mai mult de doua milioane de pelerini sunt asteptati in Roma, cu ocazia beatificarii Papei Ioan Paul al II-lea, conform unei estimari ce apartine fostului sef al Congregatiei pentru Cauzele Sfintilor, Cardinalul Jose Saraiva Martins.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.