Thursday 28 january 2010

Dumitru Staniloae, teolog ortodox roman: doctrina si actualitate – Strasbourg 26 ianuarie 2010

Marti, 26 ianuarie 2010, a avut loc la Strasbourg conferinta intitulata „Dumitru Staniloae, teolog ortodox roman: doctrina si actualitate“, sustinuta de pr. dr. Vasile Iorgulescu in cadrul Universitatii libere (Université du temps libre) – Universitatea din Strasbourg, al carei presedinte este profesorul univ. Raymond Kuntzmann, informeaza cotidianul ‘Ziarul Lumina’.


Obiectivul conferintei a fost acela de a prezenta unui public format din fosti absolventi ai diferitelor facultati din Strasbourg – care doresc sa mentina contactul cu universitatea in scopul unei formari permanente – personalitati marcante ale culturii romanesti din veacul al XX-lea.

La sfarsitul conferintei, preotul V. Iorgulescu a fost ales membru in grupul de coordonare al Universitatii libere, urmand ca, pe viitor, impreuna cu ceilalti colegi, sa stabileasca agenda cursurilor si a subiectelor ce vor fi prezentate si sa sustina cu regularitate cursuri, mai informeaza Centrul de Presa al Patriarhiei Romane.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.