Ieri, 6 decembrie 2009, cu putin inainte de inceperea Sf. Liturghii, s-a mutat la Domnul Parintele David Williams

Ieri, 6 decembrie 2009, cu metaniile in mana, doar cu putin inainte de inceperea Sf. Liturghii, s-a mutat la Domnul Parintele David Williams.


Candidat la calugarie fiind, si-a gasit in cele din urma linistea la o manastire din Mitropolia Banatului, unde i s-a dat si schima mica.

A fost activat ca preot, dar datorita varstei si problemelor de sanatate, nu a putut decat sa asculte marturisirile oamenilor.

A avut o viata destul de tulburata, cu cautari si framantari. A fost peste 20 de ani preot romano-catolic in UK si Spania, ulterior fiind primit in Ortodoxie la Sfantul Munte Athos.

Cei care doriti sa cititi cartea in care Parintele relateaza cum a ajuns la Ortodoxie, o puteti descarca de aici:

AM ALES ORTODOXIA: un periplu spiritual

O parte a romanilor din diaspora il cunosc de la Mirfield, ca urmare a sederii cuviosiei sale la Ravensthorpe, in Yorkshire, timp in care a frecventat aceasta comunitate.

Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii pe robul sau, Parintele David Williams!

Pr. Constantin Popescu – informeaza Lacasuri Ortodoxe
============ ========= ==
Parohia Sf. Macarie Cel Mare
Stocksbank Road
Mirfield
West Yorkshire
WF14 0BN

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.