publicat în: Arhivă

Preotul care slujea alaturi de parintele Sisoiev (ucis in data de 19 noiembrie 2009) a fost si el batut in aceasta sambata (5 decembrie 2009)

Parintele Vitalie Zubkov era cel mai apropiat prieten al Pr. Daniil Sisoiev ucis in noaptea din 19 noiembrie 2009. El slujea impreuna cu preotul ucis in cadrul aceleiasi parohii a „Sf. Apostol Toma” de pe str. Kantemirovskaia din Moscova. Recent…


… parintele V. Zubkov a fost agresat de trei necunoscuti.

Dupa spusele lui, atacul a avut loc sambata, in jurul orei 16.00, cand mergea la biserica la slujba privegherii.

"Mergeam pe str. Kantemirovskaia, si deodata s-au apropiat trei necunoscuti si au inceput sa ma loveasca fara mila in cap si in picioare".

Parintele Vitalie crede ca ceea ce i s-a intamplat are legatura directa cu crima care a avut loc nu demult – uciderea prietenului si a coslujitorului sau, a Pr. Daniil Sisoiev.

«Cred, ca este vorba despre o continuare a crimei savarsite mai inainte. Aceasta pentru ca eu am participat la diferite emisiuni, si in primul meu interviu am fost destul de dur – eram socat de pierderea celui mai bun prieten», – a spus el.

BISERICA ORTODOXA A REPUBLICII MOLDOVA

SE LUCREAZA!

NU STA, INSCRIE-TI BISERICA!

Vrei sa fii ctitor de site? Ajuta alaturi de noi, ca fiecare biserica ortodoxa sa aiba propriul sau SITE! Nu trebuie sa achiti singur, orice suma fiind binevenita!

100% in administrarea si proprietatea Bisericii


DA CLICK aici si vezi cum mai stam AZI…