Preotul ortodox Daniil Sasoiev a fost ucis in biserica ortodoxa cu hramul

Lacasuri Ortodoxe: din Moscova

Preotul ortodox Daniil Sasoiev a fost ucis in biserica ortodoxa cu hramul „Sfantul Apostol Toma” din sudul Moscovei, potrivit datelor transmise de organele de drept din capitala Federatiei Ruse.


Potrivit acestei surse, la ora 23.10 in biserica de pe strada Moscvorecie nr. 4 a intrat un necunoscut care l-a impuscat pe preot, cu un pistol tip Macarov sau „TT”.

Parohul bisericii, parintele Daniil Sasoiev, dupa cum ne relateaza sursa data, a decedat. Potrivit spuselor unei alte persoane ranite, ucigasul era imbracat intr-o haina neagra.

Semnalmetele acestui ucigas au fost transmise tuturor organelor de politie si patrulelor mobile din oras.

La locul crimei isi desfasoara investigatiile grupa operativa de cercetare, care va stabili circumstantele celor intamplate. Daniil Sasoev, in varsta de 35 de ani, a fost ucis prin impuscare in piept si in cap.

Potrivit unui studiu in cauza, efectuat de rian.ru, din anii 1990 pana-n 2009 in Rusia au fost ucisi 32 de preoti.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.