publicat în: Arhivă

Parintele Lect. Dr. Constantin Mihoc va fi inmormantat sambata, 15 august 2009

Parintele Lect. Dr. Constantin Mihoc va fi inmormantat sambata, 15 august 2009, de Praznicul Adormirii Maicii Domnului. in cursul zilei de astazi, va avea loc o slujba de pomenire in capela Bisericii „Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil” din Berlin, unde a fost paroh.

Slujba de pomenire va fi oficiata de inaltpreasfintitul Serafim, Mitropolitul Germaniei, Europei Centrale si de Nord. Dupa terminarea ceremoniei, trupul sau va fi transportat cu o aeronava in Romania, urmand sa ajunga la Aeroportul International Bucuresti – Otopeni in jurul orei 21.30.

Pe data de 15 august 2009, de praznicul Adormirii Maicii Domnului, dimineata, se va oficia Sfanta Liturghie, apoi o slujba de pomenire, la care vor participa membrii familiei si cunoscutii. intre orele 12-16, se vor prezenta condoleantele catre familie si cei prezenti (preoti, profesori, membri ai familiei) vor rosti cuvinte de omagiere a parintelui Constantin Mihoc.

La ora 16.00, se va savarsi Slujba inmormantarii Preotilor, de catre un sobor de arhierei si preoti. Parintele Lect. Dr. Constantin Mihoc va fi inmormantat in curtea Bisericii „Bunavestire” din satul Sfantu Ilie (jud. Suceava). Parintele Constantin Mihoc a trecut la Domnul in seara zilei de 4 august 2009. in cursul unor lucrari de demolare a unei cladiri pe locul careia urma sa ridice biserica noua, surparea unui zid l-a surprins, impreuna cu un enorias al lui, pe nume Nicolae, ingropandu-i sub daramaturi.