Sarbatorile Sfantului Craciun, IMPREUNA

The image “http://arhiva.lacasuriortodoxe.ro//images/stories/A1STIRI/7/hd%20video%20camera%20icon.png” cannot be displayed, because it contains errors. Bucuria celor ce primesc si cu atat mai mare a celor care daruiesc… ne-a tinut unii langa altii, Indreptandu-ne pasii, spre lacasurile noastre ortodoxe, acolo unde am gasit cu totii normal sa-l Intampinam pe Pruncul Hristos – atat cei din tara, cat si cei aflati In strainatate.


Am colindat si Inca mai colindam Impreuna: , ne-am Impartasit si Inca mai Impartasim unii altora imagini dragi de sarbatori: , si n-am uitat sa fim putin copii, vizitandu-l pe Mos Craciun chiar acasa la el: .

Apoi, am putut fi cu totii Acasa (home), pe Lacasuri Ortodoxe, la Vecernia din seara de Ajun, chiar la Biserica Podeanu din Bucuresti, unde, parintele Vasile s-a alaturat dorintei noastre de a face o mare bucurie romanilor din orice colt al lumii, care au putut urmari LIVE, prin streaming video HD, slujba, concertul de colinde al corului Bisericii si cantecele pline de emotie ale copiilor din parohie.

Tot In direct am fost si la slujbele de Craciun: , iar In ziua de Sfantul ?tefan, In premiera mondiala, ne-am bucurat de transmisiunea In limba romana LIVE pe internet a Liturghiei Sfantului Apostol Iacob, ruda Domnului: .

Administratia Lacasuri Ortodoxe: Catalin, Carmen, Mirela, Teo-Christian, Pr. Staret Iov (Manastirea Halmyris), Corina – Ligia (Signum expert); colaboratorii: Gabriela H., Clement S., Mihaela S., Alexandru – Daniel R., Ramona – Alexandra S., Nicusor C. (Ucinmob), Florin R. (Succes maxim), Voica F., alaturi de preotii slujitori ai Bisericii Podeanu: Pr. Paroh Iconom Stravofor Vasile Ailioaei, Pr. Prof. Constantin Dragusin, Pr. Constantin Strugariu multumesc tuturor pentru numeroasele si emotionantele mesaje de multumire, care nu contenesc sa soseasca, si va ureaza tuturor: Sarbatori Fericite!

SURPRIZ?: In seara de Anul Nou, vom fi din nou Impreuna, la Biserica Podeanu din Bucuresti, pentru slujba Miezonopticii, Incununata de un Te-Deum (multumire) pentru anul care tocmai se Incheie si rugaciune pentru noul an, 2010. A doua zi, de Sfantul Vasile cel Mare, vom Incerca de asemenea, o transmisiune a Sfintei Liturghii, In direct. La multi ani!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.