Solicitare – Parohia Cauesti

C?UE?TI

Din momentul hirotoniei mele In treapta de preot si ulterior dupa instalarea In parohia Incredintata, am crezut ca lucrurile vor fi simple, ca oamenii din parohie ma vor sustine, etc… Insa lucrurile nu stau Intotdeauna asa cum ne asteptam noi. Am ajuns Intr-o parohie cu 200 de case, cu o biserica In constructie, fara casa parohiala, o parohie tanara, care nu a avut bucuria de a "creste" la sanul bisericii, pentru ca pana In anul 1993, ea nu a existat. Asa ca, din 1993 a Inceput ridicarea bisericii cu hramul "Duminica Tuturor Sfintilor"… In 2005 am preluat aceasta filie a com. ?cheia; de atunci, am realizat lucruri deosebite, am continuat lucrarile la biserica noua, am desfasurat activitati catehetice cu copiii si adultii, am Incercat o apropiere de oameni, care Incepe, iata, dupa aproape 5 ani, sa dea roade. O parohie cu posibilitati financiare reduse… cu toate acestea, am dorit iesirea din anonimat, mizand pe sintagma "tacerea poate Insemna absenta", neimplicarea Bisericii. Am lucrat singur la un blog: www.parohia-cauesti.blogspot.com, am Incercat sa oferim informatii, mai ales din viata parohiei.
Cand am primit un email in care erau spceificate intentiile d-voastra, m-am bucurat si am actionat in consecinta, adica scriindu-va acest email.
In speranta unei bune colaborari, va multumesc anticipat ca existati si ca sunteti "mainile iubirii Lui Hristos" In Biserica din Romania!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.