NOU! INSCRIE-TE ACUM! Un proiect educational national si international… dar si la standarde internationale

Esti elev In clasele I-VIII sau liceu? (…oriunde in tara si strainatate)

Esti profesor de Religie? (…oriunde in tara si strainatate)

Esti cadru didactic, interesat de un proiect educational pentru scoala ta, deosebit de atractiv pentru elevi si parinti? (…oriunde in tara si strainatate) Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si a Inspectoratului ?colar al Sectorului 1

coordonator de proiect: Inspector de specialitate pentru Religie al Municipiului Bucuresti, Preot Prof. Gheorghe Dogaru

Atunci citeste cu atentie afisul nostru, si intra In joc! Ai timp sa concurezi de acum doar pentru lunile aprilie-mai, in acest an scolar!


?coala cu clasele I-VIII nr. 3 „Nicolae Titulescu” – Bucuresti si Asociatia Lacasuri Ortodoxe, ca parteneri initiatori ai proiectului original educational SFIN?I CRE?TINI – MODELE DE VIA??
te invita sa te Inscrii, cu echipele de cercetatori, creatori, artizani, desenatori, pictori, actori, reporteri, designeri, jurnalisti, cantareti si regizori (minim 3 dintre acestea), si sa participi la concursul nostru, organizat In cinstea Sfintilor!

Proiectul se desfasoara sub egida Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si a Inspectoratului ?colar al Sectorului 1, avand drept coordonator de proiect pe Inspector de specialitate pentru Religie al Municipiului Bucuresti, Preot Prof. Gheorghe Dogaru.

Precizam ca proiectul pilot a fost demarat inca din data de 4 ianuarie 2010, cu activitati desfasurate doar la nivelul scolii nr. 3 „Nicolae Titulescu” – Bucuresti, sector 1, director prof. Florian Ghita, iar o a doua etapa a proiectului, de extindere generala, demareaza ACUM, cu deschidere spre ORICE ?COAL? GENERAL? si LICEU din tara si strainatate.

Va asteptam,
pe www.sfinticrestini.ro,


unde veti gasi formularele de Inscriere si date suplimentare despre proiect.

Hristos a Inviat!



Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.