Fondul Mitropolitan al Bisericii Ortodoxe din Ucraina intenționează să realizeze o serie de proiecte cu asistența Departamentului de Stat al SUA

Biroul de presă al noii Biserici autocefale din Ucraina, de sub Patriarhia Constantinopolului, a emis un comunicat de presă, în care anunță că Fondul Mitropolitan al Bisericii Ortodoxe din Ucraina, prezentat deja Secretarului de Stat al SUA, Mike Pompeo, în octombrie 2019, la Washington, intenționează să realizeze o serie de proiecte sociale, dintre care unele sunt destinate reintegrării Donbass-ului, cu asistența Departamentului de Stat – care include un grup de lucru cu reprezentanți ai Departamentului de Stat și ai Ambasadei Statelor Unite în Ucraina.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.