Emisiune tip reality-show, dintr-o mânăstire ortodoxă

Vizitatorii Lăcașuri Ortodoxe își amintesc cum, în urmă cu mai mulți ani, agenția noastră de știri a realizat, cu ajutorul lui Dumnezeu, o emisie în direct pe parcursul a trei zile consecutive, din Sfânta Mânăstire Halmyris, Murighiol, Tulcea, acolo unde se află Sfintele Moaște întregi ale Sfinților Mucenici Epictet și Astion – cele mai timpurii descoperite vreodată la noi în țară.
Transmisiunea de atunci, intitulată “Trei zile în mânăstire”, care a urmărit să prezinte, pe cât este posibil, mai îndeaproape viața dintr-o mânăstire ortodoxă, pentru o cunoaștere mai bună a acesteia, într-un moment în care presa laică își continua atacurile nefondate (uneori din lipsă de cunoaștere) la adresa monahismului, a fost realizată cu binecuvântarea Părintelui stareț Iov.
Recent, un canal de televiziune rusesc, intitulat “Mântuitorul”, a anunțat că va efectua o emisie asemănătoare, din Mânăstirea Sfântul Nil din Stolobni. O înregistrare video pe această temă gasiți la (adresa).
Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.