PS Visarion la 60 de ani de viata, in cel de-al 13-lea an de slujire a Episcopiei Tulcii

Luni, 21 octombrie 2019, cu ocazia prăznuirii Sfinţilor Mărturisitori ardeleni Visarion, Sofronie, Oprea, Ioan de la Galeș și Moise Măcinic de la Sibiel, Preasfințitul Visarion episcopul Tulcii a săvârşit Sfânta Liturghie arhierească, împreună cu Înaltpreasfințitul Teodosie arhiepiscopul Tomisului, Înaltpreasfințitul Părinte Casian arhiepiscopul Dunării de Jos și un sobor de preoți, în biserica Buna Vestire din Tulcea, paraclis episcopal.

Au fost prezente oficialități ale Prefecturii, Consiliului județean și Primăriei Tulcea.

Preasfințitul Visarion episcopul Tulcii și-a serbat de asemenea, împlinirea a 60 de ani de viață (19 octombrie) dar și ziua de nume, fiind felicitat de către reprezentanți ai clerului, ai instituțiilor statului și de către credincioșii prezenți la Sfânta Liturghie.

Preasfințitul Părinte Visarion, păstorește de 12 ani episcopia Tulcii.

Text și foto – Valeriu Leonov – corespondent local
Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.