Ziua Internațională a Persoanelor vârstnice sărbătorită în Protopopiatul Urziceni

Ziua Internațională a Persoanelor vârstnice sărbătorită în Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Urziceni a organizat o deplasare menită să aducă un strop de bucurie persoanelor vârstnice aflate în grija Complexului de Servicii Sociale Fierbinți.
În cadrul acțiunii, membrii Coralei Anton Pann a Protopopiatului Urziceni, dirijată de părintele Ovidiu Dincă, au interpretat pricesne.
Pe lângă momentul artistic preoții au adus cu multă dragoste câteva lăzi cu fructe de sezon. Cele 50 de persoane internate aici, precum și personalul Complexului au mulțumit pentru vizită preoților și pentru darurile aduse cu acest prilej.
Aducem cuvânt de mulțumire domnișoarei Petcu Mariana, coordonatoarea Centrului de Servicii Sociale Fierbinți pentru primirea călduroasă.

A consemnat Părintele Aurel Berbec,
Protopop al Protopopiatului Urziceni
Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.