Pe 16 iulie 2019, la Ambasada Serbiei din Mosc…

Pe 16 iulie 2019, la Ambasada Serbiei din Moscova, a avut loc prezentarea unei cărți a autorului A. Khochev, asociat al Departamentului de Relații Ecleziastice Externe al Patriarhiei Moscovei, intitulată “Kosovo și Metohija, în relațiile dintre Bisericile Ortodoxe Rusă și Sârbă”. Cartea surprinde, succesiv, istoria de la începutul agresiunii NATO împotriva Iugoslaviei până la moartea Patriarhului Pavle al Serbiei, în 2009, și până în prezent, folosind toate înregistrările existente în cadrul Departamentului pentru Relații Externe al Bisericii și Biserica Ortodoxă Sârbă, și mărturii ale lucrătorilor Departamentului amintit mai sus si ale celor care au trimis convoaie cu ajutoare umanitare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.